ALTIJD IN DE BUURT
VOLG ONS
screen 1
screen 3
screen 3
screen 3
screen 3

Praktijk

Bij Rijschool Open Road wordt het lesplan aangepast aan de leerling. Daarom beginnen we altijd met een proefles waarbij je kennis maakt met je instructeur en jullie naar aanleiding van de eerste les een lesplan opstellen dat perfect op jou aansluit. Tijdens je rijopleiding bieden we de mogelijkheid om 's avonds, in het weekend of meerdere keren per week te lessen. Om verzekerd te zijn van je vooruitgang helpen we je graag bij je theorie en het overkomen van faalangst tijdens het rijden.


Rijexamen

Na het behalen van je theoriecertificaat en het goed doorlopen van je rijopleiding volgt het praktijkexamen. Het praktijkexamen voor de personenauto begint en eindigt op de locatie van het CBR en duurt 55 minuten. Hiervan is een kwartier beschikbaar voor een introductie en voor de toelichting op de uitslag achteraf. Het examen zal ongeveer 40 minuten duren.

Jouw vaste instructeur van Rijschool Open Road gaat met je mee naar het examen en kan je zo precies uitleggen hoe het praktijkexamen in zijn werk gaat. Je kan in je eigen vertrouwde lesauto je examen afleggen en je vaste rijinstructeur kan, als je dat wilt, met je mee. Op deze manier word je optimaal begeleidt en kan hij na afloop de uitslag met je bespreken. Op de website van het CBR kan je alle informatie vinden omtrent het praktijkexamen.

Aanbieding

Altijd in de buurt

Open Road Facebook